
PARSAVIIKOT 2.5.–19.6.
Parsasesonki on täällä! Nautiskele kesäinen kolmen ruokajajin menu tai löydä annoksista parsaiset suosikkisi ja täydennä kokonaisuutta Á la carte-listan annoksilla.
3 RUOKALAJIN MENU
L,G
VIHREÄÄ JA VALKOISTA PARSAA
hollandaise-kastiketta ja siianmätiä
L,G
L,G
PAISTETTU TAIMEN
parsaa, varhaisperunaa ja ruskeavoihollandaise
L,G
L,G
VANILJA-PANNACOTTA
raparperia ja hunajakennoa
L,G
ANNOKSET
á 13 €
L,G
PARSAA & VUOHENJUUSTOA
Tuoretta parsaa, hollandaise-kastiketta, vuohenjuustoa, hunajaa ja pinjansiemeniä
L,G
L,G
PARSAA BENEDICT
Tuoretta parsaa, uppomunaa, rapeaa pekonia ja hollandaise-kastiketta
L,G
L,G
PARSAKEITTO
Kermaista parsakeittoa, tuoretta parsaa ja pinjansiemeniä
L,G
3 COURSE MENU
L,G
GREEN & WHITE ASPARAGUS
hollandaise souce and whitefish roe
L,G
L,G
FRIED TROUT
asparagus, spring potatoes and brown butter hollandaise
L,G
L,G
VANILLA PANNACOTTA
with rhubarb and honeycomb
L,G
DISHES
á 13 €
L,G
ASPARAGUS & GOAT CHEESE
Fresh asparagus, hollandaise sauce, goat cheese, honey and pine nuts
L,G
L,G
ASPARAGUS BENEDICT
Fresh asparagus, eggs Benedict, crispy bacon and hollandaise sauce
L,G
L,G
ASPARAGUS SOUP
Creamy asparagus soup, fresh asparagus and pine nuts
L,G